Hvordan kommer jeg fra idé til løsning?

Den bedste måde at komme fra ide til løsning på er at involvere andre i processen. På den måde får ideen liv, og løsningen vokser sig mere stabil og gennemtænkt. Deler du ideen/processen med dit team eller en kollega skaber du interaktion og får nye ideer og input.

Den nemmeste måde at involvere andre er at gøre din ide/løsning visuel. Fordelen ved det visuelle er, at du nemt og hurtigt kan kommunikere problemet og løsningen til andre og dermed få deres feedback – kan de genkende problemet, synes de løsningen giver mening, er der detaljer du har overset? Deres input kan være guld værd – også selvom det ikke matcher din verdensbillede – så vær nysgerrig på deres input og del dine ideer/løsninger med mange og bed om deres gode råd.

Involvering af interessenter i din ide – ansatte, kunder, leverandører & samarbejdspartnere – skaber engagement fordi de føler sig hørt.  Den positive interesse er vigtig for at få din løsning implementeret med succes, fordi alle ændringer og forandringer kræver goodwill hos de involverede parter.

NEXT STEP
Vælg en AKTIVITET for at komme videre.

SE HELE RR TOOLBOXEN