Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

TILMED DIG HER

Closed for submissions.

Del link til kurset

BLIV RETAIL OPLEVELSES ARKITEKT –
NYT SPÆNDENDE KURSUS FOR ANSATTE OG ANSVARLIGE I DETAILBRANCHEN
Kursusstart onsdag 29/9 og kører i 6 uger om onsdagene fra kl. 09:00 til 15:00 i Lyngby. Datoer: 29/9 – 13/10 – 27/10 – 3/11 – 10/11 – 17/11

OPLEV HVORDAN NY TEKNOLOGI KAN GIVE VÆRDI TIL BUTIKKEN
Nye spændende teknologier indtager vores verden og bidrager allerede nu til at designe og udvikle attraktive kundeoplevelser i butikkerne.
Hos Cphbusiness udvikler og gennemfører vi fremtidsrettede kurser til erhvervslivet og i vores nye kursus Retail Oplevelses Arkitekt:
Vil vi gennem 6 kursusgange sætte fokus på vise et udpluk af nye teknologier, der kan skabe værdi ude i butikkerne. Dette sker i et tæt samarbejde med Vidensby Lyngby og RetailTech Lab
Kurset giver en overordnet teknologiforståelse til anvendelse i detailhandlen. Formålet med kurset er at bidrage til en styrkelse af danske detailhandels konkurrenceevne i forhold til e-handels giganter.
Du bliver ikke Tech/IT-ekspert, men du bliver klædt på til af forstå hvordan teknologier kan understøtte kundeoplevelsen og dermed din forretning.
Kurset er for dig, der brænder for og kan se værdi i, kontinuerligt at have fokus på at forbedre butiksoplevelsen for dine kunder. Du er ejer, leder, medarbejder, kædeansat eller andet med relation til eller interesse for/i retail.

Som kursist får du:
■ Viden og forståelse af praksis, anvendt metode og teori indenforkundeoplevelser i retail i et teknologisk perspektiv.
■ Koncepter, modeller og teorier for udvikling af teknologisk baserede
løsninger, der kan bidrage til bedre kundeoplevelser.
■ Anvendelse af teknologi, der inddrager butikkens data i forhold til atidentificere og løse butikkens problemstillinger og herunder forbedrekundeoplevelsen.
■ Relevante scenarier i forhold til at teste forskellige teknologiske løsninger forkundeoplevelser.
■ At identificere butikkens udfordringer og se muligheder i forhold til hvorledeset fokus på retail teknologi kan forbedre butikkens fremtidige udvikling.


Vi arbejder praktisk med butikkens virkelighed og gennem metoderne og værktøjerne fra vores Retail TOOLBOX, som introduceres på kurset, får du nu muligheden for at udvikle og teste nye tiltag for kundeoplevelsen i din butik/eller den butik hvor du er tilknyttet
Kurset lægger i høj grad op til at du fra kursusgang til kursusgang går tilbage til butikken og i praksis afprøver det du har lært. Vi skaber et miljø hvor du vil kunne dele dine erfaringer med kursister fra andre butikker og gennem dette være med til at udvide din viden og sætte dine erfaringer i perspektiv.
Undervisningen vil være udfordrende, men hele tiden understøtte din udvikling på en anerkendende og positiv måde.
Adgangskrav:
Der er ikke adgangskrav til kurset men det er en deltagerforudsætning, at man har adgang til en fysisk butik eller kæde, som kan danne grundlag for analyse, test og udviklingsarbejde.
Du har ikke en dybdegående teknologisk uddannelse og eller forståelse, men du er nysgerrig på hvad de nye tendenser er, og på hvordan de kan skabe værdi for den butiksoplevelse som du ønsker at skabe for dine kunder.