Indlæser Begivenheder

TILMED DIG HER

Retail Oplevelsesarkitekt Kursus – Tilmelding

Del link til kurset

KOM PÅ WORKSHOP OG BLIV KLOGERE PÅ LØSNINGER TIL BUTIKKENS UDFORDRINGER

OPLEV HVORDAN NY TEKNOLOGI KAN GIVE VÆRDI TIL BUTIKKEN

Nye spændende teknologier indtager vores verden og bidrager allerede nu til at designe og udvikle attraktive kundeoplevelser i butikkerne.
Hos Cphbusiness udvikler og gennemfører vi fremtidsrettede workshops til erhvervslivet og i vores workshop om butiksoplevelser, vil vi sætte fokus på at vise et udpluk af nye teknologier, der kan skabe værdi i butikkerne. Dette sker i et tæt samarbejde med Vidensby Lyngby og RetailTech Lab.

Workshoppen giver dig en introduktion til butikkens teknologiske muligheder og sætter fokus på 8 konkrete veje til optimering af kundeoplevelsen. På workshoppen vil du få mulighed for at diskutere og arbejde med relevante butiksudfordringer. Workshoppen afsluttes med mulighed for individuel sparring til dig, i forhold til din butiks oplevelsesdesign.

Workshoppen afholdes i RetailTech Lab i Lyngby Storcenter, hvor de nye teknologier kan mærkes, ses og føles. Du vil blive introduceret til ’RR Toolbox’, hvor du kan hente nogle konkrete og praktiske værktøjer, som du kan bruge i udviklingen af unikke kundeoplevelser i din butik. Workshoppen afholdes d. 10. november 2021 og starter kl. 08.00. Det officielle program slutter kl. 12:00 med frokost og med mulighed for individuel sparring fra 12:30 frem til
kl. 14:30.

Bindende tilmelding frist til workshop 05.11.2021 Tilmelding er gratis, men udeblivelse faktureres med kr. 500,-