Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

 

TILMELDING

RR Morgenbriefing #5 – Tilmelding

 

DEN UNIKKE KUNDEOPLEVELSE

Cphbusiness byder velkommen til RR Morgenbriefing #5 under projekt Retail Reinvented.
Vi sætter fokus på udvikling af den gode kundeoplevelse i detailbutikken.

Kom og få viden og værktøjer til udvikling af din butik som en del af fremtidens detailhandel

På RR Morgenbriefing #5 kan du få svar på en række aktuelle spørgsmål:
– Hvordan ser fremtidens butik og fremtidens kunder ud?
– Hvad er den gode kundeoplevelse?
– Hvordan skaber jeg unikke kundeoplevelser?
– Hvad gør jeg som lille butik, hvis jeg vil udvikle forretningen?
– Hvad kan vi som bygade og som by gøre for at styrke detailhandlen?
Hvordan bliver jeg bedre til at kombinere det digitale med det fysiske?
Hvad kan Design Thinking gøre for detailbranchen?
Hvad er RR TOOLBOX?
… og meget meget mere.

Målgruppe: Butiksejere, butikschefer, retail managers, konceptchefer, centerkoordinatorer, centerchefer, citykoordinatorer og andre med interesse for detailhandel.
Pladser: 120
Pris: Gratis
Tilmeldingsfrist: Fredag d. 13. marts 2020
Parkering: Gratis parkering på Firskovvej. Parkering mod betaling under Lyngby Storcenter.

PROGRAM

8.00-8.30
Indskrivning, kaffe, te & croissant – networking

8.30-8.45
Velkommen til Retail Reinvented – Et projekt om fremtidens detailhandel
Carina Burhøj og Jan-Christian Haxthausen, projektledere, Cphbusiness
Vi byder velkommen og præsenterer formålet og visionen for non-profit netværksprojektet Retail Reinvented.

8.45-9.10
8 trin til den gode indkøbsoplevelse
v/Anders Bjerring Høier, Lektor, Cphbusiness
Hvad er en god indkøbsoplevelse? Hvor meget ved vi egentlig om, hvorfor kunderne handler i den ene butik frem for den anden? Selvom kunderne er meget forskellige, kan detailhandlen forbedre indkøbsoplevelsen markant ved at fokusere på de følelser, der knytter sig til butikkens produkter og på de rammer, som produkterne præsenteres i. Hør Anders Bjerring Høiers bud på, hvordan kundernes indkøbsoplevelse kan optimeres gennem en proces med 8 forskellige oplevelsesparametre.

9.10-9.35
CASE: Når byen løfter i folk – om byvækst gennem digital læring og udvikling af kundeoplevelser.
Morten Wind, SMV konsulent, Styrket Erhverv i Gadeplan
Styrket Erhverv i Gadeplan er et EU Socialfondsprojekt, der sætter fokus på vækst for erhvervet i gadeplan gennem digitalisering. De deltagende butikker har gennem projektet lært at udnytte de nye medier, og har skabt øget salg, der rækker langt ud over kommunegrænserne. Projektet foregår i samarbejde mellem de fire sydfynske kommuner: Ærø, Langeland, Faaborg-Midtfyn og Svendborg og bør inspirere bymiljøerne til at tage fat i fællesskab.

9.35-10.00
CASE: Der er noget i luften – Aroma-marketing i praksis – et effektiv oplevelsesværktøj
Jan Juul, adm. direktør, aroma-specialist, NordicScent
Efter synet er vores lugtesans den vigtigste af vores 5 sanser. Vi kan med 60% nøjagtighed genkalde os noget vi duftede for et år siden. Tænk bare på duften af græs, nybagt brød, god kaffe. Erindringerne vælter frem. Med aroma-marketing vil kunderne ganske enkelt huske deres ophold i butikken bedre – og det er der penge i! Kom og hør Jan Juul, ekspert i aroma-marketing og direktør for Nordic Scent, når han spørger: Hvordan dufter dit brand – og samtidig fortæller om hvordan du i praksis anvender duft som effektivt oplevelsesværktøj.

10.00-10.10 PAUSE

10.10-11.00
KEYNOTE SPEAKER
Fremtidens butik i mødet med fremtidens forbruger
Martin Michael Frederiksen, iværksætter, forfatter, digital ekspert
Aldrig har forandringstempoet været så højt som i dag og forandringstempoet vil givetvis accelerere endnu mere nu hvor de nye generationer af digitale indfødte bliver de nye forbrugere – med adfærd, behov, krav og forbrugsmønstrer, der er anderledes end vi som detailbutik i dag er vant til. Men hvad er det så detailbutikkerne allerede nu skal berede sig på og være klar til, for at kunne imødegå fremtidens kunder, som interagerer, agerer og handler anderledes end nogen anden generation før dem? Kom og få nogle bud på det når Martin Michael Frederisken, medforfatter til den anmelderroste bog ”Total Retail” åbner op for sin indsigt, holdninger og provokationer – hvis du altså tør?

11.00-11.25
Velkommen til RR TOOLBOX
Nyt digitalt værktøj for detailbutikker, der vil udvikle sin forretning gennem bedre kundeoplevelser
Ingerlise Stendevad, lektor, Cphbusiness
Claus Gramstrup, kommunikationsansvarlig, Retail Reinvented
Retail Reinvented præsenterer RR TOOLBOX – et online værktøj, hvor du gennem 6 faser, mere end 25 konkrete aktiviteter og mere end 40 tilknyttede værktøjer, trin for trin – i dit eget tempo – guides og inspireres til udvikling af din butik, når du f.eks. stiller spørgsmål som: Hvilke er mine vigtigste udfordringer og mål? Hvem er mine kunder? Hvad tilbyder jeg mine kunder? Hvordan udvikler jeg nye kundeoplevelser? Hvordan får jeg idéer til nye løsninger? Hvordan tester jeg om mine løsninger virker? Når du arbejder med RR TOOLBOX vil du arbejde efter Design Thinking-principperne, hvor al udvikling tager afsæt i de væsentligste indsigter om din egen butiks udfordringer, situation og behov, og dine kunders adfærd og forventninger.
– Kom og se RR TOOLBOX i aktion

11.25-11.30
Afslutning og tak for idag

11.30-12.00
Forfriskninger og networking med mulighed for yderligere dialog med oplægsholderne

 

 

OPLÆGSHOLDERE


KEYNOTE SPEAKER
Martin Michael Frederiksen
Iværksætter, forfatter, digital ekspert.
Martin Michael Frederiksen arbejder i spændingsfeltet mellem it og ledelse, allerhelst i kritiske projekter, der ikke må gå galt. De seneste 10 år har Martin været involveret i en del større e-commerce projekter, og været med til at løse den vigtigste udfordring; at skabe en sammenhæng mellem hvad der sker i butikkerne og online. Derudover skriver Martin bøger, og er blandt andet medforfatter til bøgerne “Cross Channel”,“ Cross Channel 2”, og senest til den anmelderroste bog ”Total Retail”. Her udover holder Martin også foredrag om fremtidens detailbutik.


Morten Wind
SMV konsulent, Styrket Erhverv på Gadeplan, Svendborg Kommune
Morten Wind er ansat som en ud af to SMV konsulenter på projektet Styrket Erhverv I Gadeplan. Her arbejder han med forretningsudvikling for projektets ca. 200 forretninger. Tidligere har Morten været med til at opbygge SDUs iværksætterhus Cortex Lab og han har yderligere en bred baggrund indenfor salg af produkter og serviceydelser – fra soveposer til overnatninger, både online og offline. Morten Wind er økonomisk uddannet.


Jan Juul
Aroma-specialist, adm. direktør, NordicScent
Jan Juul er ejer af Nordic Scent, som er dansk distributør af ScentAir – verdens førende indenfor duftmarketing, og med distributører i 110 lande. Jan Juul arbejder med store detailkæder såvel som mindre butikker og hoteller. Alle løsningerne tilpasses den enkelte kunde og duftene er enten én af de flere tusinde dufte NordicScent allerede har udviklet, eller dufte, som designes helt specifikt til kunden. NordicScent leverer også komplette løsninger til events og koncerter.


Anders Bjerring Høier
Lektor, Cphbusiness
Anders Bjerring Høier er underviser på Erhvervsakademiet Cphbusiness, hvor han på området ”Service og Oplevelser” underviser serviceøkonom studerende i fagene Retail Management, Erhvervsøkonomi, Marketing og Strategi. Anders Bjerring Høier har været administrerende direktør for en dansk detailkæde i sportsbranchen i mere end 20 år og bruger denne erfaring i Forsknings- og Udviklingsprojektet Retail Reinvented på Cphbusiness.


carina_sh_400x560_2

Carina Burhøj, projektleder, lektor, Cphbusiness
Carina Burhøj er lektor på Erhvervsakademiet Cphbusiness med speciale i salg og markedsføring og har mange års erfaring fra danske, skandinaviske og internationale virksomheder flere inden for retailsektoren. Carina Burhøj underviser til daglig på markedsføringsøkonom uddannelsen og er sammen med Jan-Christian Haxthausen projektleder for Forsknings- og Udviklingsprojektet Retail Reinvented


JCH_a_560x400

Jan-Christian Haxthausen, projektleder, lektor, Cphbusiness
Jan-Christian Haxthausen er lektor på Erhvervsakademiet Cphbusiness med speciale i salg og markedsføring og har i mange år arbejdet i førende danske og internationale virksomheder. Jan-Christian Haxthausen underviser til daglig på markedsføringsøkonom uddannelsen og er sammen med Carina Burhøj projektleder for Forsknings- og Udviklingsprojektet Retail Reinvented.


Ingerlise Stendevad, Lektor, Cphbusiness
Ingerlise Stendevad er lektor på Erhvervsakademiet Cphbusiness og underviser på uddannelsen Innovation og Entrepreneurship, herunder Design
Thinking. Ingerlise Stendevad har mange års erfaring med facilitering af ideudvikling og tilegnede sig Design Thinking-principperne og -værktøjskassen under masteruddannelsen LAICS, der fokuserer på ledelse og innovation. Ingerlise Stendevad har tidligere været ansat som produktchef i en større international fødevarevirksomhed.


Claus Gramstrup, Kommunikationsansvarlig, Retail Reinvented
Claus Gramstrup er ekstern projektleder og kommunikationsansvalig i netværksprojektet Retail Reinvented og sikrer koordinering og kommunikation mellem Retail Reinvented, projektets partnerne og detailbranchen på alle platforme. Claus Gramstrup driver desuden konsulentbureauet Gramstrup+Co, der arbejder i krydsfeltet mellem forretningsudvikling, innovation, design og kommunikation.


 RR_foelg_RR_paa_linkedin_600x200_white2