Indlæser Begivenheder

Cphbusiness byder velkommen til RR Morgenbriefing #1 under projekt Retail Reinvented.
Vi sætter fokus på ledelse af fremtidens unge – de digitale indfødte.

På RR Morgenbriefing #1 får du svar på en række af branchens aktuelle spørgsmål:
Hvem er de digitale indfødte?
Hvilke krav stiller de digitale indfødte til deres ledere?
Hvorfor er der et forståelses-gab mellem ledere og de digitale indfødte?
Skal bundniveuet blandt de unge hæves? Og hvordan? Hvem har ansvaret?
Hvordan er detailbranchens image blandt de unge generelt?
Hvorfor har detailbranchen så svært ved, at tiltrække karrieresøgende unge?
Hvordan er selvopfattelsen blandt ledere i detailbranchen?
Hvordan skaber detailbranchen i USA begejstring blandt de unge?
… og meget meget mere.

 

RR Morgenbriefing #1 henvender sig særligt til butikschefer, HR-ansvarlige og øvrige ledere i detailbranchen.
Det er gratis at deltage, men der er begrænsede pladser.

– Vi glæder os til at se dig.

 

Målgruppe: Butikschefer, HR-ansvarlige og øvrige ledere i detailbranchen

Pladser: 75

Pris: Gratis

Afmeldingsfrist: 8. september 2017

Parkering: Gratis parkering på Firskovvej. Parkering mod betaling under Lyngby Storcenter.

 

Program

8.00-8.30
Indskrivning, kaffe & croissant – networking

8.30-8.40
Velkommen til Retail Reinvented – Et projekt om fremtidens detailhandel
Præsentation af formål og vision for Retail Reinvented,
v/ Carina Burhøj og Jan-Christian Haxthausen, projektledere, Cphbusiness

8.40-8.50
Sandhedens time om detailbranchens image blandt  fremtidens medarbejdere – de digitale indfødte
Resultater fra imageanalysen ”detailbranchen som karrierevej” fortaget blandt digitale indfødte på Cphbusiness
v/Anders Bjerring Høier, Adjunkt, Cphbusiness og Peter Skjold-Mogensen, lektor, Cphbusiness

8.50-9.30
De digitale indfødte – En generation af unge, der stiller nye krav til lederne
De digitale indfødte er vokset op med mobiltelefon i lommen og en computer inden for rækkevidde. Det har præget dem på en måde, som deres ledere kan have svært ved at sætte sig ind i.
v/Peter Lav Hansen, digital analytiker og foredragsholder og medforfatter til kommende bog om digital og kulturel dannelse og fremtidens kompetencer hos digitale indfødte.

9.30-9.45
Ledelse af unge
Et komparativt studie af præferencer, værdier, holdninger hos den unge generation sammenholdt med Human Ressource chefers forventninger til unge på og på vej ind på arbejdsmarkedet
v/Karen Rasmussen, lektor, Cphbusiness

9.45-9.55
Pause

9.55-10.15
Bundniveauet i detailbranchen skal hæves – Hvem tager ansvaret?
Hvordan elimineres modsætningen mellem de unge detailmedarbejderes kompetenceniveau og forbrugernes øgede fokus på ekstra værditilbud, service og oplevelser? Er der et ledelsessvigt? Og hvordan harmonerer det i så fald med cphbusiness-analysen fra boligindretningsbranchen, der viser at ledere her udviser stor selvtillid?
v/ Torben Schwabe, direktør for Lyngby Storcenter og Peter Skjold-Mogensen, lektor, Cphbusiness

10.15-10.35
Begejstring for detail – Sådan lykkes de i USA
RISE UP er et nyt uddannelsesprogram der skaber begejstring for retail og karrieremuligheder for unge i USA. IBM deltager i amerikanske National Retail Federation’s (NRF) introduktionsprogram, der giver unge mulighed for karriere inden for retail. Hør hvad RISE UP-programmet skaber af værdi for både butikkerne og for de unge.
v/ Jørgen Suhr, IBM, Client Solution Professionals Leader, Nordic

10.35-11.00
Paneldebat
Oplægsholdere og studerende fra Cphbusiness udfordrer hinanden i en debat om detailbranchens image, karrieremuligheder, forståelse og selvforståelse og hvor deltagerne fra salen involveres i diskussionerne på scenen.

Tak for i dag – Networking

 

 

Oplægsholderne

Peter Lav Hansen, Foredragsholder og forfatter
Peter Lav Hansen har en baggrund som konsulent i kommunikationsbranchen og kulturlivet og arbejder med, hvordan digitaliseringen påvirker mennesker, organisationer og samfund. Han har bl.a. været researcher på bogen ”Digitaliseringens paradokser” (Djøf Forlag) skrevet af erhvervsforsker Søren Schultz Hansen. På baggrund af undersøgelser af adfærdsmønstre hos især de digitale indfødte udarbejder han analyser og holder foredrag om, hvordan digitaliseringen forandrer alt, hvad vi kender.

 


JS picture 2016 closeup_sh_560x400

Jørgen Suhr , Client Solution Professionals Leader, IBM
Jørgen Suhr kommer med en mangeårig ledererfaring hos en af verdens førende teknologileverandører, IBM. Som nordisk ansvarlig for softwareløsninger indenfor marketing, handel og supply chain arbejder han sammen med kunder og forretningspartnere, der har digital transformation på dagsordenen. Jørgen brænder for uddannelse og medarbejderudvikling.

 


Torben_sh_web_560x400

Torben Schwabe, direktør for Lyngby Storcenter
Direktør for Lyngby Storcenter siden 2001. Tidligere koncerndirektør i Vessel & Vett (Magasin du Nord) samt adm. direktør for Illum, varehusdirektør for ILVA i ekspansionsårerne. Bosat i Paris og Køln i 5 år som chef for Magasins indkøbskontorer Frankrig, Tyskland. Livslang tilknytning til forsvaret med såvel taktiske opgaver som ekstern lektor på Søværnets Officersskole i Ledelse.  Medlem af Bestyrelsen for CPH Business.

 


portrætter, Smartlearning, Fredericia2016

Peter Skjold-Mogensen, lektor, Cphbusiness
Peter Skjold Mogensen er lektor på Erhvervsakademiet Cphbusiness, hvor han underviser inden for salg, strategi og markedsføring. Peter Skjold Mogensen har en praktisk erfaring som leder i en større dansk detailkæde og har derudover udviklet en lang række uddannelsesforløb målrettet detailbranchen. Peter driver specialforlaget Retail Books, der senest har udgivet bogen ”Ledelse i detailhandlen”.

 


Anders Bjerring Høier, adjunkt, Cphbusiness
Anders Bjerring Høier er underviser på Erhvervsakademiet Cphbusiness, hvor han på området ”Service og Oplevelser” underviser serviceøkonom studerende i fagene Retail Management, Erhvervsøkonomi, Marketing og Strategi. Anders Bjerring Høier har været administrerende direktør for en dansk detailkæde i sportsbranchen i mere end 20 år og bruger denne erfaring i Forsknings- og Udviklingsprojektet Retail Reinvented på Cphbusiness.

 


Karen Christina Rasmussen, lektor, Cphbusiness
Karen Christina Rasmussen er underviser og projektleder på Cphbusiness’ afdeling Salg og
Markedsføring, der tilbyder uddannelser på akademi og bachelorniveau. Karen Christina Rasmussen har en baggrund i strategisk rekruttering og underviser på masteruddannelsen fra Demontfort University. Arbejdsopgaverne spænder fra projektlederrollen på projektet Ledelse af unge 2.0, implementering af Cphbusiness pædagogiske strategi til undervisning i organisation, ledelse og kommunikation.

 


carina_sh_400x560_2

Carina Burhøj, projektleder, lektor, Cphbusiness
Carina Burhøj er lektor på Erhvervsakademiet Cphbusiness med speciale i salg og markedsføring og har mange års erfaring fra danske, skandinaviske og internationale virksomheder flere inden for retailsektoren. Carina Burhøj underviser til daglig på markedsføringsøkonom uddannelsen og er sammen med Jan-Christian Haxthausen projektleder for Forsknings- og Udviklingsprojektet Retail Reinvented

 


JCH_a_560x400

Jan-Christian Haxthausen, projektleder, lektor, Cphbusiness
Jan-Christian Haxthausen er lektor på Erhvervsakademiet Cphbusiness med speciale i salg og markedsføring og har i mange år arbejdet i førende danske og internationale virksomheder. Jan-Christian Haxthausen underviser til daglig på markedsføringsøkonom uddannelsen og er sammen med Carina Burhøj projektleder for Forsknings- og Udviklingsprojektet Retail Reinvented.

 


Moderator

Claus Gramstrup, Moderator på RR Morgenbriefing #1, projektleder, Retail Reinvented
Claus Gramstrup er ekstern projektleder i netværksprojektet Retail Reinvented og sikrer koordinering og kommunikation med projektets partnerne og detailbranchen. Claus Gramstrup driver desuden konsulentbureauet Gramstrup+Co, der arbejder i krydsfeltet mellem forretningsudvikling, innovation, design og kommunikation.

 


 

 

Del denne artikel - vælg dit sociale medie